Arbetsprövning

Våga Satsa Vinn erbjuder en unik möjlighet att ta emot personer på arbetsplatsprövning och därmed hjälpa personer ut på arbetsmarknaden. Vi har erfarenhet av olika funktionsvariationer såväl fysiska som psykiska.

Vi arbetar med personer med olika funktionsvariationer, alla som vill ska lyckas komma ut på arbetsmarknaden. Det är viktigt att personen får rätt förutsättningar. Våga Satsa Vinn konceptet vill ge en möjlighet att påverka människors framtid med en engagerad, igenkännande och kunnig organisation, som med energi, lust och kraft arbetar för att möjlighet skall finnas för att ta sig in på arbetsmarknaden på sina egna villkor.

Tillsammans arbetar vi utifrån kunskap, insikt och förståelse vilket innebär att vi lyssnar på varandra och ser till var och ens förutsättningar så att det blir till fördelar på arbetsmarknaden.

Under arbetsplatsprövningen så erbjuder vi också föreläsningar med intressanta föreläsare och tillgång till vårt nätverk av organisationer och företag. Vi är stolta över att hjälpa personer med olika funktionsvariationer.

Redo för arbetsprövning?

Ring Tommy Mäkelä, 0700 26 86 14 eller maila tommy@vagasatsavinn.se