En Modevisning För Alla!

17 nov kl. 18.30 (insläpp 18.00)
The Company, Textile Fashion Center
195 kr/person

En Modevisning För Alla är precis vad det låter som! Det är en modevisning där alla kan delta, både på catwalken och i publiken. Modellerna kan ha olika funktionsvariationer och till publiken kan vi erbjuda en mängd olika tillgänglighetsanpassningslösningar. Det serveras god mat och bjuds på mycket underhållning på denna tillställning. Förra årets evenemang uppmärkasammades bland annat av SVT och Landet Runt och i år bygger vi vidare på den succén! Anmäl er innan platserna tar slut!

I priset ingår buffé med “sliders” dvs minimackor bakade på ekologiskt mjöl med olika sorters fyllningar samt deltagande i utlottning av tre olika priser. Drycker säljs till förmånliga priser.

Vi är väldigt stolta över våra samarbetspartner som gör detta möjligt. Modellerna kommer bära kläder från Fashion Gallery och Gina Tricot. De kommer även bli stylade av Youniqe Studio.

I anmälningsformuläret vill vi gärna att du fyller i om du behöver någon form av tillgänglighetsanpassning för att delta denna kväll. Våga satsa Vinn med samverkanspartners vill göra det möjligt för alla att delta. Vi erbjuder bla:

• Teckentolk på storbildsskärm
• Hörselslinga
• Syntolk
• Specialkost
• Önskemål om särskild plats ex. nära utgång

Anmälan

Fyll i formuläret för att anmäla dig till En modevisning för alla!

Betalning sker till bankgiro 195-8388. Fyll i namn som betalningsreferens så vi kan stämma av mot anmälningslistan!

Inga fält hittades.