Tillsammans skapar vi ett samhälle för alla!

Våga Satsa Vinn är ett socialt företag som jobbar för ökad tillgänglighet för alla. Vi består av ett antal personer som brinner för dessa frågor och arbetar aktivt tillsammans med kommun, näringsliv, organisationer och privatpersoner för att nå så bra och hållbara resultat som möjligt.

Våga. Satsa. Vinn.

Hej alla!
Mitt namn är Tommy Mäkelä och jag är 36 år. Jag brinner för att alla i vårt samhälle ska få lika möjligheter till att ha en aktiv fritid, ett arbete eller sysselsättning/ arbete. Har man en funktionsnedsättning är inte detta en självklarhet i vårt samhälle. Det finns mycket vi tillsammans kan göra för att skapa fler möjligheter.

Jag har haft förmånen att få ha ett arbete där jag har fått utvecklas och därigenom vara med och utveckla andra. Helt fantastiskt. Fr.o.m. 2013 har jag fått förtroendet att bygga upp föreningen Våga Satsa Vinn, utifrån ett koncept jag skapat med samma namn. Idag är Våga Satsa Vinn ett socialt företag. De har i föreningen trott på min kapacitet och låtit mig utveckla idéer jag haft. Jag har också haft många inom kommun, föreningsliv och näringsliv som har trott på mig och mina idéer, tack till er alla.

Från vänster: Tommy från Våga Satsa Vinn, Ludvig Strigeus, utvecklare på Spotify, Niklas Ivarsson, vän och fd Global Head of Licensing, Spotify.

“Våga Satsa Vinn är ett unikt koncept som främjar allas medverkan på olika event och situationer där tidigare många grupper varit exkluderade. Det har varit ett privilegie att få stötta Tommy och Våga Satsa Vinn på deras resa mot ett bättre samhälle där alla är inkluderade.

Med Tommys engagemang och föreningars, företags samt offentliga sektorns fortsatta support kommer Våga Satsa Vinn att spela en viktig roll i att bygga ett samhälle där varje individ känner att de kan delta på lika villkor. Tommys drivkraft visar att det går att komma långt trots tuffa förutsättningar.”

Niklas Ivarsson, f.d. Global Head of Licensing, Spotify

Två projekt har medfinansierats av Västra Götalandsregionen.

  • 2013/14 Projekt Våga Satsa Vinn
  • 2016 Projekt Våga Satsa Vinn – Tillsammans hela Sverige.

Swedbank Sjuhärad AB och Sparbanksstiftelsen Sjuhärads julgåva 2016
Vi är glada över att de uppmärksammade vår förening med vårt engagemang kring sociala frågor där vi vill skapa ett samhälle för alla, där vi alla fyller en funktion.