Tillsammans skapar vi ett samhälle för alla!

Våga Satsa Vinn är ett socialt företag som jobbar för ökad tillgänglighet för alla. Vi består av ett antal personer som brinner för dessa frågor och arbetar aktivt tillsammans med kommun, näringsliv, organisationer och privatpersoner för att nå så bra och hållbara resultat som möjligt.

Våga. Satsa. Vinn.

Hej läsare!
Jag heter Tommy Mäkelä och arbetar som verksamhetskonsult för Våga Satsa Vinn ek. förening. Denna verksamhet började jag bygga upp 2013 och idag så har vi blivit ett  socialt företag. Våra ledord är: Allas lika möjlighet till arbete/ sysselsättning , en aktiv fritid och tillgängliga miljöer. Genom samverkan med kommun, näringsliv, föreningar  så har Våga Satsa Vinn  kunnat arbeta för att alla ska få plats!

Tack till alla er som finns och funnits med under åren!

Från vänster: Tommy från Våga Satsa Vinn, Ludvig Strigeus, utvecklare på Spotify, Niklas Ivarsson, vän och fd Global Head of Licensing, Spotify.

“Våga Satsa Vinn är ett unikt koncept som främjar allas medverkan på olika event och situationer där tidigare många grupper varit exkluderade. Det har varit ett privilegie att få stötta Tommy och Våga Satsa Vinn på deras resa mot ett bättre samhälle där alla är inkluderade.

Med Tommys engagemang och föreningars, företags samt offentliga sektorns fortsatta support kommer Våga Satsa Vinn att spela en viktig roll i att bygga ett samhälle där varje individ känner att de kan delta på lika villkor. Tommys drivkraft visar att det går att komma långt trots tuffa förutsättningar.”

Niklas Ivarsson, f.d. Global Head of Licensing, Spotify

Två projekt har medfinansierats av Västra Götalandsregionen.

  • 2013/14 Projekt Våga Satsa Vinn
  • 2016 Projekt Våga Satsa Vinn – Tillsammans hela Sverige.

Swedbank Sjuhärad AB och Sparbanksstiftelsen Sjuhärads julgåva 2016
Vi är glada över att de uppmärksammade vår förening med vårt engagemang kring sociala frågor där vi vill skapa ett samhälle för alla, där vi alla fyller en funktion.